Wat weet jij eigenlijk van jouw familie?

Dit keer heb ik geen blog geschreven maar een korte video gemaakt over mijn werk als videomaker van levensverhalen. Wat voor band heb jij met familie? En wat weet je eigenlijk van dierbare familieleden? Weet je genoeg of wil je eigenlijk wel meer weten? Het gaat tenslotte ook om jouw familiegeschiedenis. Welke verborgen verhalen wil jij nog ontdekken? Bekijk eerst mijn video hieronder of doe meteen de gratis levensverhaal-check.

Wil je meteen onderzoeken wat je nog níet weet over jouw familie? Doe dan nu de levensverhaal-check. Het is gratis en vrijblijvend en kost je maar een paar minuten tijd. En deze levensverhaal-check levert je gegarandeerd nieuwe, waardevolle inzichten op.

 

DOE HIER DE GRATIS LEVENSVERHAAL-CHECK

 

Of wil je een afspraak maken om met mij te overleggen over de mogelijkheden of jouw eigen ideeën? Leuk! Maak meteen een afspraak.

 
 

Ik ben Marjolijn van der Veeken en ik maak video’s van levensverhalen. Dat zijn persoonlijke en unieke videoportretten van mensen die vertellen over hun leven, hun familiegeschiedenis en hun levenslessen. Op deze website lees je meer over levensverhalen.

Daarnaast werk ik ook als tekstschrijver en videomaker. Zzp’ers help ik met sterke teksten en krachtige video’s om hun website een boost te geven. Maar ik maak ook videotestimonials van hun klanten. Een prachtige manier om nieuwe klanten te raken met de resultaten van hun werk als zzp’er. Daarover lees je meer op www.jouwonlinetekstenvideomaker.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57