Gratis

Levensverhaal-check of vragenlijst

Denk je weleens na over mooie manieren om verhalen, beelden en herinneringen van jezelf of van anderen vast te leggen? Dan kun je daarbij misschien wel wat hulp gebruiken. Ik heb twee gratis producten die je hiermee verder kunnen helpen:

 1. Levensverhaal-check
  Wil je weten of je een levensverhaal van iemand wilt? Dan is deze levensverhaal-check een prima start voor jou! Via e-mail krijg je een aantal vragen over een bijzonder familielid, bijvoorbeeld je ouders of grootouders. Daarmee ontdek je in een paar minuten hoe belangrijk dit familielid voor jou is, hoeveel je al van hem of haar weet en of je een levensverhaal wilt.
   
  Waarom vraag je de levensverhaal-check niet meteen aan? Je hebt er altijd iets aan en het kost je weinig tijd.
   
   
  DOE HIER DE GRATIS LEVENSVERHAAL-CHECK
   
   

 2. Vragenlijst voor een levensverhaal
  Als je erover nadenkt om een levensverhaal vast te leggen, dan is een goede voorbereiding belangrijk. Ik heb een zeer uitgebreide lijst met vragen gemaakt, die je helpen om te bepalen op welke vragen jij antwoord wilt. Deze vragen gaan over de verschillende fases in een mensenleven. Ik heb ze geordend per levensfase. Daarnaast heb ik nog een aantal onderwerpen verzameld die je ook kunt gebruiken om op idee├źn te komen, om over hele specifieke onderwerpen vragen te stellen.
   
  Met deze vragenlijst kun je snel aan de slag en bepalen over welke onderwerpen je een familielid wilt laten vertellen. Je hoeft alleen maar de juiste vragen uit te kiezen!
   
   
  VRAAG HIER DE GRATIS VRAGENLIJST AAN

Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57