Vragenlijst voor levensverhalen


Wat wil jij nog meer weten over jouw familie?

Maak je regelmatig tijd voor je familie? Of lukt dat minder dan je zou willen? En als je jouw familie dan ziet, heb je goede gesprekken met elkaar? Weet je wat de ander echt bezig houdt?

Zijn er vragen waar je nog antwoord op wilt, maar die je nog niet gesteld hebt? Of heb je die vragen wel gesteld, maar heb je eigenlijk nog geen antwoord gekregen?

Of vind je het gewoon leuk als je vader of moeder of iemand anders die verhalen van vroeger nog eens vertelt? Of als ze bepaalde herinneringen ophalen?

 

Herken je dit?

  • Wil je eigenlijk wel wat meer weten over je familiegeschiedenis? Of wat mooie herinneringen en verhalen vastleggen?
  • Maak je wel eens plannen om iets vragenlijst voor levensverhalenmeer vast te leggen met foto’s of video’s, maar komt het er vaak toch niet van?
  • Ja, misschien is het wel een goed idee om daar nu iets mee te gaan doen, maar ja, wanneer dan?
  • Hoeveel tijd kost je dat wel niet? Tijd die je eigenlijk aan andere dingen moet besteden, want je ben al zo druk…

 

Ga meteen aan de slag met het voorbereiden van een levensverhaal!

Het is gratis en vrijblijvend en het aanvragen van de vragenlijst kost je maar weinig tijd!

Wat wil je nog meer weten over een dierbaar familielid? Kun je daarbij wel wat inspiratie gebruiken? Dan is deze vragenlijst voor levensverhalen een prima start voor jou! Via e-mail krijg je een uitgebreide vragenlijst over familieleden. Daarmee ontdek je in een paar minuten welke vragen je nog aan een dierbaar familielid wilt stellen.

Waarom vraag je de vragenlijst voor levensverhalen niet meteen aan? Je hebt er altijd iets aan en het kost je maar weinig tijd om aan te vragen.

 

VRAAG NU DE GRATIS VRAGENLIJST AAN

 

 

 

Als je de vragenlijst voor levensverhaal aanvraagt, krijgt je ook af en toe een levensverhalen-mail van mij met verhalen en tips over mijn werk als videomaker van levensverhalen. Als je dat niet wilt, kun je je onderaan elke levensverhalen-mail afmelden.

Laat je levensverhaal vastleggen op film />

Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57