Contact over een levensverhaal of film

Marina, 62 jaar: “Ik ben zo blij dat we contact met jou opgenomen hebben. Mijn zusje had al met jou samengewerkt en had je bij ons aanbevolen. Samen hebben we een mooi videoportret van het levensverhaal van mijn moeder gemaakt. Vooral de foto’s erbij maken het heel compleet. Ik ben erg blij dat we dit nu tóch gedaan hebben!”

Wil je meer weten over een uniek levensverhaal op film?

Heb je vragen over het persoonlijke levensverhaal van een dierbare of jouw eigen levensverhaal? Of over Verhalen met een gouden randje? Of heb je een ander idee voor een uniek, persoonlijk videoportret?

 • Maak dan meteen een vrijblijvende belafspraak met mij.
 • En bespreek gewoon eens jouw ideeën met mij.
 • Of stel me de vragen die je hierover hebt.

Wacht niet langer

En neem nu contact met me op, vul hieronder je naam en e-mailadres in en stel je vraag. Ik geef je zo snel mogelijk antwoord. Als je contact opneemt, verplicht dat je tot niets.

Maar het brengt je wel weer een stapje dichterbij iets wat je misschien al veel langer van plan was. En wat je uiteindelijk een uniek document van onschatbare waarde gaat opleveren! En waardoor een stukje van je familiegeschiedenis blijft bestaan!

laat je levensverhaal vastleggen op film

 

Mail of bel mij dan of vul het formulier hieronder in.
Mobiel: 06 20 93 63 81
E-mail: marjolijn@mijnverhaalopfilm.nl

Vul het contactformulier in en stel je vraag

  naam (verplicht)

  e-mail (handig: dan kan ik je terugmailen)

  onderwerp

  vraag of opmerking

  Wil je liever meteen telefonisch contact?Op locatie een korte film maken

  Zet dan hierboven bij ‘vraag of opmerking’ op welke dagen en op welke tijdstippen je tijd hebt om me te bellen. Ik stuur je dan een mail om de afspraak te bevestigen.

  Ik vind het leuk om met je van gedachten te wisselen over jouw ideeën! En te bespreken hoe we jouw verhaal het beste op film kunnen vastleggen.

   

  Monique, 53 jaar: “Ik beveel Marjolijn zeker aan. Ze heeft er een unieke ervaring van gemaakt met alle beelden van mijn moeder. Ik hoop dat ze dit blijft doen, want ze is er heel goed in. Ze doet het met respect en aandacht. En ik weet zeker dat er een grote behoefte aan is aan dit soort fotofilms.”

   

  Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57