Wat weet jij eigenlijk over jouw oma?

Laatst moest ik ineens denken aan mijn oma. Ik was nog jong toen ze overleed en weet eigenlijk maar heel weinig over haar. Bekijk hieronder mijn video.

Wat weet jij over het leven van je ouders en grootouders? Denk jij hierover ook wel eens na? Doe dan nu de gratis levensverhaal-check en bekijk welke nieuwe inzichten je hierdoor krijgt.

DOWNLOAD HIER DE GRATIS LEVENSVERHAAL-CHECK

 

Of wil je een afspraak maken om met mij te overleggen over de mogelijkheden of jouw eigen ideeën? Leuk! Dat kan natuurlijk ook.

 
 

Ik ben Marjolijn van der Veeken en ik maak video’s van levensverhalen. Dat zijn persoonlijke en unieke videoportretten van mensen die vertellen over hun leven, hun familiegeschiedenis en hun levenslessen. Op deze website lees je meer over familieverhalen.

Daarnaast werk ik ook als tekstschrijver en videomaker. Zzp’ers help ik met sterke teksten en krachtige video’s om hun website een boost te geven. Maar ik maak ook videotestimonials van hun klanten. Een prachtige manier om nieuwe klanten te raken met de resultaten van hun werk als zzp’er. Daarover lees je meer op www.jouwonlinetekstenvideomaker.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57