Ben jij al begonnen met vragen stellen?

Heb je mijn vorige video over vragen stellen al bekeken? Stel eens andere vragen aan dierbaren om elkaar zo nog beter te leren kennen. In deze video vertel ik je daar meer over en heb ik ook weer een nieuwe vraag voor je.

Ben je al begonnen met vragen stellen of ben je toch nog een beetje aan het uitstellen? Als je dit een goed idee vindt, wacht dan niet langer. Probeer het gewoon een keer en laat je verrassen. Zoek contact en maak verbinding met je dierbaren.

Als je vaker zo’n leuke vraag van mij wilt ontvangen, abonneer je dan op mijn YouTube kanaal en klik ook even op het belletje. Dan hoef je geen vraag te missen!

Vandaag heb ik een vraag die alle kanten kan opgaan. Deze vraag gaat over muziek. Wat betekent muziek voor jou? Ook hierbij kun je natuurlijk weer allerlei hulpvragen stellen, bijvoorbeeld: Van wat voor soort muziek houd je? Kun je voorbeelden noemen? Kun je zelf een instrument bespelen, zo ja welk instrument? Of had je dat wel gewild, maar waarom is dat niet gelukt? Welke muziek of welk liedje heeft een speciale betekenis voor je en waarom?

Bekijk deze video en ga vragen stellen!

Als videomaker van levensverhalen zoek ik elke keer de juiste vragen om jouw dierbaren hun leukste verhalen en mooiste herinneringen te laten vertellen. Daarbij valt het me elke keer weer op dat zowel de mensen die vertellen als de mensen die luisteren, enorm genieten van die verhalen. Daarom help ik jou om de juiste vragen te stellen om meer verborgen verhalen naar boven te halen bij de mensen die je lief zijn. Bekijk elke week een nieuwe video van mij met weer een nieuwe vraag of download gratis mijn uitgebreide vragenlijst voor levensverhalen voor nog meer inspiratie.

 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57