Stop met uitstellen, ga vragen stellen!

Stel jij wel eens vragen over vroeger? Je weet wel, zo’n vraag waarop je een uitgebreid antwoord krijgt, een mooi verhaal. Zo’n verhaal waarvan je denkt, wauw, dit is wist ik helemaal niet, dit is interessant, dit moet ik echt onthouden!

 
Dit is echt zoiets dat je blijft uitstellen… Stop met uitstellen en ga vragen stellen. Ik help je om het contact met de mensen om je heen, of het nu familie, huisgenoten of vrienden zijn, te verdiepen en leuker te maken. Om dat te doen geef ik je elke week een vraag. Ga langs en als dat niet kan, bel op, stel deze vraag en luister vol aandacht naar het antwoord.

 
Bekijk deze video en ga vragen stellen!

 
Als videomaker van levensverhalen zoek ik elke keer de juiste vragen om jouw dierbaren hun leukste verhalen en mooiste herinneringen te laten vertellen. Bekijk elke week een nieuwe video van mij met weer een nieuwe vraag of download gratis mijn uitgebreide vragenlijst voor levensverhalen voor nog meer inspiratie.

 
 
 
 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57