Hoe helpen lentekriebels je om in actie te komen – zelfs als het nog niet 4 voor 12 is?

Een paar dagen geleden heb ik deze video gemaakt. Daarvoor werd ik geïnspireerd door het mooie weer en de groei en bloei in de natuur. Krijg jij ook lentekriebels als het lekker weer is? En geven die jou ook nieuwe energie voor nieuwe projecten?

 

Vind jij levensverhalen en familiegeschiedenis ook interessant? Dan is dit misschien voor jou een makkelijke en vrijblijvende stap voor een eerste kennismaking. En misschien wordt een levensverhaal van een geliefd familielid wel één van jouw volgende projecten deze lente…

 

Bekijk eerst mijn video of doe meteen de gratis levensverhalen-test.

 

 

 

Ik ben Marjolijn van der Veeken en ik maak video’s van levensverhalen. Dat zijn persoonlijke en unieke videoportretten van mensen die vertellen over hun leven, hun familiegeschiedenis en hun levenslessen. Op deze website lees je meer over levensverhalen.

 
Daarnaast werk ik ook als tekstschrijver en videomaker. Zzp’ers help ik met sterke teksten en krachtige video’s om hun website een boost te geven. Maar ik maak ook videotestimonials van hun klanten. Een prachtige manier om nieuwe klanten te raken met de resultaten van hun werk als zzp’er. Daarover lees je meer op www.jouwonlinetekstenvideomaker.nl.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marjolijn van der Veeken Tekst & Video - KvK 69127743 - BTW NL002172500B57